Rugzak

Rugzak

Wat kun je het beste meenemen voor een dagje wandelen? Naast spullen zoals een rugzak, eten, en drinken voor onderweg heb je natuurlijk nog wel een paar andere zaken nodig als je van plan bent om een dagje te gaan wandelen.

Er zijn natuurlijk enkele dingen die je in de wandelrugzak moet hebben, hiermee bedoelen we dus bijvoorbeeld een smartphone, deze is vooral handig om even de route te checken of als je hulp nodig hebt zodat je gemakkelijk iemand kunt bellen.

Natuurlijk is een telefoon, dus een smartphone, ook erg handig als je wat leuks ziet en je er een foto van wil maken. Als tweede heb ik persoonlijk dan ook altijd nog mijn portemonnee bij me, handig als je tussendoor ergens een restaurant tegenkomt en je daar dus wat wil eten of drinken.

Wat moet je altijd in de wandelrugzak bij je hebben?

Er is altijd  wel iets wat je thuis kunt vergeten, in dit artikel hebben we dus een aantal dingen die je echt niet moet vergeten als je gaat wandelen.

Zonnebrandcrème: Zonnebrandcrème  kan vooral in de zomer als je lang gaat wandelen handig zijn. Je kunt het beste al voor dat je weg gaat je lichaam met de zonnebrandcrème insmeren, dit is vooral handig omdat je dit dus niet ergens onderweg moet doen. Neem in ieder geval wel de zonnebrandcrème mee voor het geval dat je deze toch wil gebruiken.

Contant geld: Het is altijd handig om wat geld los in je rugzak te hebben, je kunt namelijk boven op een berg of op een afgelegen plek niet altijd met je bankkaartje betalen.

Extra drinkfles gevuld met water: Als je lang onderweg bent heb je automatisch wel wat water bij je, maar denk eraan dat een extra flesje met water toch wel handig kan zijn.

Vooral als het boven de 25 graden is, is het altijd beter te veel dan te weinig water bij je te hebben.

Rugzakken kopen kun je op https://www.deoutdoorzaak.nl

Rugzak
Schuiven naar boven